POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

pepsi MAX cherry

pepsi MAX cherry - băutură răcoritoare carbogazoasă cu îndulcitori
pepsi MAX cherry romania
Produsul găsit este în cantitatea de 2 LITRI și e importat din Marea Britanie.
Cum de l-am găsit?
Întâmplarea se face că mă aflam prin București și pentru 10 minute de relaxare și răcorire, am intrat într-un hypermarket și am zis: de ce să nu intru și printre rafturi? Și iată: surpriză! Un magazin plin de noutăți printre care acest lichid într-un stoc foarte redus(3-4 bucăți). Mă uit la preț, măricel, dar ce mai?! Unica ocazie și l-am achiziționat! E unic în România și cred că sunt primul care-l testez!

După cum bine știți, ca și la noi, pepsi MAX nu are zahăr și are calorii puține. În schimb primește mai mulți îndulcitori!


Caracteristici:
Miros: puternic de cireșe, cam ca și cel de gumă cu cireșe! Chiar se simte mirosul de cireșe cum la Coca-Cola cherry ROMÂNIA n-o poți distinge.
Gust: interesant. Cireșele se simt foarte bine și pare mai bun la gust și ca Coca-Cola CHERRY Made in UK (am băut de câteva ori). Cam seamănă deja cu Dr. Pepper. E destul de pronunțat gustul de cireșe. Cam seamănă și aici gustul cu guma de cireșe hubba bubba. E dulce și chiar plăcut. Creează dependență și sigur nu mai bei pepsi din RO. Îmi place!
Culoarea: clasică de pepsi
Carbogazoasă (băutura) este la fel ca și pepsi-ul românesc!





Concluzie: mult mai bun ca pepsi România și chiar ca MAX-ul românesc. Cred că e cel mai bun pepsi băut vreodată! Își face banii! Îl recomand!
Nota: 10+

Preț: 13,34 lei în 8 iulie 2014 

De unde? Auchan hypermarket VITAN București (se pare că e singurul loc unde are)
Importatorul? Cum se vede și pe etichetă, este Avatar Trading 3000 SRL

Aceasta este părerea unui mic băutor de pepsi/coca-cola, dar vă spun că se vede că e produs în altă țară, la noi e cam spălătură! Acum, părerile sunt împărțite!

Poze (click pe ele pentru a le mări):
pepsi MAX cherry romania
pepsi MAX cherry romania
pepsi MAX cherry romania
pepsi MAX cherry romania

Test realizat în: 17 iulie 2014


Dacă tot intri aici, dă-mi și un like pe facebook și ai să vezi că nu doar pepsi MAX cherry e important; am scris și despre multe alte produse!
Nu-ți ia mult să dai un click pe „Îmi place”
Vizitați și pagina principală a blogului; s-au mai postat cam 50 articole despre alte produse până acum!

Poate te interesează și: