POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

milka Choco Bonbon

milka Choco Bonbon Caramel - Caramele cu umplutură de cacao


Îți place articolul? 
Test realizat în: 10 mai 2015

Pe scurt:
milka Choco Bonbon Caramel sunt niște caramele produse în Germania. E un produs relativ nou, iar tot ce e nou de la milka și dacă mai e și de import, nu trebuie ratat. Despre bomboane milka am mai vorbit și aici

Caracteristici:
Miros: de lapte, caramele cu lapte. Fiind un miros intens, se simte mirosul chiar imediat după ce deschizi punga.
Gust: dulce, lăptos. Are gust de bomboană cu lapte (CIP), dar de fapt e o caramea cu lapte. Crema e de ciocolată, ca toppingul de pe înghețată și e puțin amăruie. Crema e lichidă. Per total un gust lăptos dulce-amărui și foarte asemănător cu cel de bomboane cu lapte obișnuite.
Consistență: sunt cam tari. Trebuie să aștepți un pic până devine un chocotoff. Deci, inițial sunt foarte tari precum niște bomboane și apoi devin ca plastilina
Culoare: crema e neagră, exteriorul e de culoarea caramelului. Arată exact ca cele din poza de pe pungă.
Aspect: aproape ca în imagine. Diferă cantitatea de cremă. În imaginea de pe ambalaj pare mai mult, în realitate învelișul de caramel e mai gros și crema mai subțire.
Ambalaj: se deschide în partea de sus unde sunt niște perforații. Cu toate acestea el tot sigilat rămâne. E un ambalaj destul de rezistent și se păstrează foarte bine proaspete aceste caramele în el.
Cantitate: 132 grame și 22-25 caramele
Poze :
Concluzie:
Un produs bun, cu un gust unic puțin cam greu de descris. Sunt puțin amărui, așa cu o oareșice notă de cafea. Dacă spun că ar avea un gust cam de cappuccino probabil aș minți. Așa că mă rezum la doar a spune că duce puțin spre gustul de cafea. Nu sunt grețoase și nici foarte dulci. Lângă sau în o cafea fierbinte merg de minune! Îmi plac și eu zic că trebuie să le încercați! Recomand!
Nota: 9,50

De unde cumpăr milka Choco Bonbon Caramel?
1. Selgros cash & carry (eu din Brașov le-am luat)
Preț: 9,35 lei pachetul
Produs în: Germania
Importator: necunoscut

Site: 
milka.de