POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

America îşi face ziua la Coresi!

Data: 01 iulie 2015
„Weekendul acesta, America îşi face ziua la Coresi! Te aşteptăm în perioada 3-5 iulie cu distracție de zile mari, popcorn pe săturate, spectacole demne de Oscar, muzică şi sport de dincolo de ocean şi un program plin de surprize, ca în filmele americane!
Spiritul american este unul al bucuriei şi al distracției din plin, de aceea la Coresi ți-am pregătit câte puțin din toate - ateliere de gătit, teatru de păpuşi, demonstrații sportive, concerte şi spectacole cât e ziua de lungă! Sâmbătă, mămicile şi piticii vor putea decora împreună tradiționalele brioşe americane, lângă locul de joacă din food-court! Tot acolo, cei mici se vor putea deghiza în supereroi pictați pe față! Pentru tătici, o defilare alături de sportivi adevărați de fotbal american este modul perfect de a-şi petrece ziua de duminică, urmat de un spectacol al majoretelor autohtone din Râşnov!
       Zona de food-court se transformă weekendul acesta într-un loc al muzicii de calitate inedite, care cu siguranță te va surprinde la tot pasul! Sâmbătă, la scena Coresi, chitara lui Dany Savyon îți va aminti cu siguranță acorduri celebre din repertoriul american, în timp ce tinerii de la Palatul Copiilor Braşov te vor face să fredonezi alături de ei în Piața cu Copaci! 
       Pentru că sărbătoarea americană nu ar fi completă fără distracție în aer liber, sâmbătă inaugurăm oficial skate parcul Coresi, în cadrul evenimentului Coresi Extrem Arena, la care vor participa împătimiți şi profesionişti ai sporturilor extreme din toată țara!
     Te aşteptăm aşadar în weekendul acesta pentru o petrecere cu iz american, dar în acelaşi stil Coresi - cu zâmbete, cu soare şi cu multă voie bună pentru întreaga familie!“ - sursa: Comunicat Oficial trimis de reprezentații Coresi pentru dintre-noutati.blogspot.com

Pentru mai multe detalii, poți accesa și: