POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

Coresi recrutează Office Manager !

Coresi Shopping Resort Brașov recrutează Office Manager !


Scris în: 19 august 2015

La 5 luni de la deschiderea mall-ului Coresi din Brașov se caută un manager. Dacă este pentru ceea ce se construiește acum sau se înlocuiește actualul; asta nu știu. Cert este că până acum avea sau încă mai are unul!
Dacă te simți în măsură și îndeplinești condițiile, aplică pentru post; Coresi te așteaptă! 
angajare loc de munca coresi brasov

Am primit ieri la ora 16 un comunicat de presă din care relatez:
 Vrei să faci parte din Happy Team şi să contribui alături de noi la dezvoltarea Coresi Shopping Resort?


Suntem în căutarea unei persoane pline de viaţă, organizată şi atentă la detalii, pe care să ne putem baza şi care să îşi dorească să contribuie la cel mai mare proiect de regenerare urbană din România!  


Dacă vrei să faci parte din echipa Coresi ca Office Manager, trimite-ne CV-ul tău la adresa de email: ituruianu@immochan.com.


Coresi Office Manager 

CUNOŞTINŢE NECESARE:
- Nivel de studii: Superioare
- Limba engleză foarte bine (citit, scris, vorbit)
- Limba franceză (de preferat)
- Cunoştinţe bune de operare PC (procesare text – Word, calcul tabelar – Excel, programe de prezentare – PowerPoint)

Pentru mai multe detalii, accesaţi:


***
DESPRE IMMOCHAN ROMÂNIA
Immochan România are patru direcţii de business: dezvoltarea de proiecte imobiliare în parteneriat cu hipermarketurile Auchan; leasing pentru galeriile comerciale şi a retail park-urilor; activităţi de property management pentru galeriile comerciale şi valorizarea patrimonială a proprietăţilor grupului Auchan.
În 27 martie 2015, Immochan România a deschis în Brașov Coresi, primul Shopping Resort din România, după ce, la finalul anului trecut, a inaugurat în București Centrul Comercial din Drumul Taberei. Ambele proiecte reprezintă o investiție totală de 120 de milioane de euro.

Immochan a fost înfiinţat în 1976 special pentru a se ocupa de patrimoniul Grupului, iar acum gestionează 370 de centre comerciale în 12 ţări, cumulând 2,3 milioane de metri pătraţi de galerii comerciale.