POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

Kellog's FROOT LOOPS Deutschland


Unboxing realizat în: 09 aprilie 2016

Pe scurt:
Cunoscute din filmele americane, cerealele Kellogg's FROOT LOPPS pot fi încercate în sfârșit datorită celor de la Auchan (la Brașov, inițial la CITY, apoi și la Coresi), respectiv Dijec SRL. Ele au apărut pe rafturile Auchan CITY Brașov din 02 octombrie 2015 moment când vi le-am arătat că există la raft și atunci costau: 13,67 lei, au 375 grame și provin din Germania. Produsul american (adus din și produs în S.U.A.) se poate găsi pe http://www.bunatatiamericane.ro (respectiv și pe la partenerii săi: Quick Deli, Xo market și market nord în București), dar datorită prețului imens de mare, recomand Auchan, deși s-ar putea să existe diferențe în caracteristici.
La capitolul aromă nu mă pot pronunța. Simt puțin dintr-o aromă de miere și nu prea are vreun gust de ceva anume. Sunt dulci, devin gumate când pui lapte muller pe ele ș-s foarte colorate, iar miros n-au. Mărimea mai este de punctat. Arată ca niște mini donuts și sunt de vreo 3 ori mai umflate față de Nestle Cheerios.
Recomand o încercare până în 17.06.2016 când întreg lotul va expira și probabil nu se vor mai aduce iar. Ca notă, aș încerca să-i dau un 10 și consider că sunt o alternativă demnă de încercat al produselor Nestle existente deja pe piața românească.

Pentru a vedea fotografiile de mai jos, ar trebui să ai un cont pe facebook:

Cunoscute din filmele americane, cerealele Kellogg's FROOT LOPPS pot fi încercate în sfârșit datorită celor de la Auchan...
Posted by dintre-noutati.blogspot.com oficial on 9 Aprilie 2016