POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

AriZona Cowboy Cocktail Fruit Punch

AriZona Cowboy Cocktail Fruit Punch - Punch de fructe - Băutură răcoritoare cu conținut de fructe 10%


Îți place articolul? 
Test realizat în: 20 martie 2015

Pe scurt:
AriZona este un brand american (o companie americană) cunoscut/ă pentru ceaiurile de o calitate superioară (ei zic că-s naturale). Și pe eticheta asta scrie că nu conține conservanți artificiali, coloranți artificiali; zice că el conține doar arome naturale. Anul trecut au pătruns și-n România datorită importatorilor. Astfel, am putut să scriu și eu despre ele aici. Mai aveam o restanță cu varianta Green Tea, însă, sunt prea mult bombardat în ultimele zile de produse noi, mai am și altele pe „stoc” de anul trecut și nu mi-am mai luat din acela ca să scriu și despre el. 
Ei bine, astăzi am descoperit un sortiment nou Cowboy Cocktail importat tot din Olanda, deși brandul e american, pentru Europa se fac în Olanda și sunt aduse de acolo (poate și din Grecia -deși nu e fabrică, se găsesc foarte multe sortimente- că ar costa mai puțin transportul).Caracteristici:
Miros: miroase a punch de fructe, puțin a cireșe și asemănător cu HAWAIIAN FRUIT PUNCH. Cel mai pronunțat pare un miros puțin tăios de cireșe (mirosul dat și de gumele hubba bubba)
Gust: de punch și cam seamănă la gust cu HAWAIIAN FRUIT PUNCH, doar că e mai dulce. Deci, gustul e dulce-acrișor. E aromat. Parcă cel mai predominant e gustul de cireșe, deși eticheta spune că are mult mai mult suc de pere
Culoare: vișinie
Ambalaj: PET reciclabil; foarte aspectuos ambalajul și n-ai cum să nu-l remarci pe raft! Ce-i am de reproșat: scrisul pe o suprafață prea lungă și n-am cum cuprinde cu aparatul foto tot ce scrie pe etichetă în alte limbi
Cantitate: 500 ml
Carbogazos: Nu
*consumat la temperatura camerei

Poze :

Punch de fructe - Băutură răcoritoare cu conținut de fructe 10%
Punch de fructe - Băutură răcoritoare cu conținut de fructe 10%
Punch de fructe - Băutură răcoritoare cu conținut de fructe 10%
Punch de fructe - Băutură răcoritoare cu conținut de fructe 10%
recenzie
Concluzie
Mi se pare bun. Deși se vrea a fi suc, au păstrat ceva din aroma autentică de ceai AriZona. Totuși, mă așteptam să pună și-n acesta miere în loc de zahăr, dar văd că nu e așa. E o băutură destul de apoasă, dar și aromată. Aș mai vrea să punctez și faptul că simt că umple un gol în stomac; parcă mă balonează puțin. Dar, per total, nu sunt deloc dezamăgit și nu-mi pare rău că l-am achiziționat! Recomand ca alternativă la HAWAIIAN FRUIT PUNCH și oricând vrei să bei ceva răcoritor, dulce-acrișor! Aș mai bea!
Nota: 10

De unde am cumpărat AriZona Cowboy Cocktail Fruit Punch?
1.  MEGA IMAGE Calea București (Berzei), Brașov și de aici
Preț: 6,49 lei în 20 martie 2015
Deocamdată doar aici
Importator: BDG Import SRL București
Produs în: Olanda
Site: bdg.ro

Articole similare:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă ai ceva de spus, adaugă un comentariu!