POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

A&W ROOT BEER in Romania

A&W ROOT BEER - Băutură răcoritoare cu aromă de ghimbir și vanilie

Îți place articolul? 
Test realizat în: 17 aprilie 2015

Pe scurt:
ROOT BEER e o băutură răcoritoare adesea carbogazoasă. Se face dintr-un amestec de substanțe din rădăcinile unor arbori și alte plante. E ca și coca-cola dintr-un anumit punct de vedere. Despre ROOT BEER am mai povestit și aici când am încercat MUG ROOT BEER și am mai încercat și Barq's ROOT BEER. Sintagma s-ar traduce bere din rădăcini, dar nu este așa. Normal face spumă ca berea, dar nu prea e cazul la variantele comerciale care sunt defapt suc! Băuturile sunt potrivite consumului și de către minori, atâta că mai conțin cafeină, deci tot există și unele restricții! Dar aceasta NU CONȚINE CAFEINĂ! Mai sunt și alte variante de A&W, dar eu am găsit-o doar pe cea cu vanilie.


Caracteristici:
Miros: cam ca de medicament. E aproape identic mirosul cu MUG ROOT BEER. Tot așa are și un miros ca de gumă, un fel de cherry.
Gust: dulce, ca de sirop de patlagină, ceva. E dulce și la un moment dat poți zice că devine grețos. Se simte că are vanilie și e mult mai dulce și mai agreabil ca MUG ROOT BEER. Rămân și aceleași arome de la MUG de gumă și toate cele, însă acesta are o aromă puțin mai aerisită și mai vanilată.
Culoare: maronie, cam ca la cola. Face și puțină spumă.
Ambalaj: doză de aluminiu.
Cantitate: 355 ml
Carbogazos: Da, ca un sifon
Poze :

Băutură răcoritoare cu aromă de ghimbir și vanilie soda sua
Băutură răcoritoare cu aromă de ghimbir și vanilie soda sua
Băutură răcoritoare cu aromă de ghimbir și vanilie soda sua
Băutură răcoritoare cu aromă de ghimbir și vanilie soda sua
Băutură răcoritoare cu aromă de ghimbir și vanilie soda sua
Concluzie:
În concluzie, e ca MUG ROOT BEER, dar mai plăcut la gust, mai dulce, mai parfumat un pic. MUG era mai acrișor, cu un gust mai puternic de cireșe, pe când A&W ROOT BEER e mai vanilat și mai apos (pare să aibă mai multă apă ca acela). Îl poți folosi și ca apă de gură, dar să n-o scuipi. Dintre MUG și A&W, aleg A&W. Comparat cu Barq's, cred că tot A&W aleg! Cum am mai băut înainte alte două sortimente și aș fi la o a treia încercare, am început să mă obișnuiesc cu gustul și să-mi cam placă băutura. Ei zic că e din ghimbir, acuma... Așa o fi. Ghimbir n-am mâncat. Așadar, îmi place, dar nu recomand oricui! Are un gust cam ciudat pentru mulți români și sunt sigur că vor fi mulți cei care nu-l vor agrea!
Nota9,50

De unde cumpăr A&W ROOT BEER?
1. Quick Deli Supermarket București Strada Tunari
Preț: 5,20 lei în 27 ianuarie 2015
3. Magazine partenere bunatatiamericane (în București mai sunt 2-3 supermarket-uri).

Produs în: S.U.A.
Producător: Dr Pepper
Importator: DA&ZA Pharmachem SRL București (bunatatiamericane.ro)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă ai ceva de spus, adaugă un comentariu!