POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

De Sânziene, tradiția și bucuria își dau mâna la Coresi!

La Coresi se sărbătorește Ziua Universală a iei, dar sunt și alte evenimente și concursuri; data: 22 iunie 2015

„La Coresi, știm cât de important este să fim moderni prețuind trecutul și să privim cu ambiție spre viitor, mândri de moștenirea noastră culturală! De aceea, săptămâna care vine este dedicată mai mult ca niciodată tradițiilor românești, talentelor locale și patrimoniului Brașovului, pe care le vom pune în valoare la fiecare pas! De la Sânziene sau Ziua Universală a Iei și până la sfârșitul Weekendului Tradițiilor, la Coresi vei simți cu adevărat bucuria autentic românească!
Începem așadar Sărbătoarea Tradițiilor de început de vară încă de Miercuri, 24 Iunie, de Sânziene, când găzduim Gala Masterclass de interpretare muzicală organizat de Școala Populară de Arte și Meserii Tiberiu Brediceanu Brașov! Invitata specială a spectacolului este actrița și cântăreața Oana Sîrbu, membră a juriului care va îndruma tinerii artiști debutanți. Te așteptăm începând cu ora 16:30 la scena din Piața cu Copaci, la o sesiune de autografe cu Oana Sîrbu și continuăm cu un spectacol pe care nu trebuie să-l ratezi.

Sâmbătă 27 iunie, Trupa Devas aduce un spectacol încântător și inedit pe scena Coresi! Începând cu ora 19:00, pregătește-te pentru un concert adevărat de muzică - electronic simfonică! Proiectele muzicale Devas poartă o amprentă originală, iar rezultatul este evident prin prisma publicului numeros și a atmosferei extraordinare în concertele și evenimentele din întreaga țară. În acordurile muzicii Devas se ascund secvențe din muzica clasică ce fuzionează cu tradițiile lumii (orientale, latine, café concert, dar mai ales românești), mixate într-un stil modern și original.

Și, pentru că bucuria sărbătorii românești ne cuprinde, te poftim să ne vizitezi Duminică, 28 Iunie, îmbrăcat în costum popular și să te lași dus în pași de dans tradițional românesc într-o Horă a Bucuriei, a Mândriei și a Poftei de Viață! Te premiem dacă ești cel mai arătos, cel mai autentic și cel mai fericit să porți un costum popular românesc!

De vineri până duminică, artiștii meșteșugari ai Asociației Creatorilor de Artă Tradițională și Contemporană Brașov și ai Asociației Firul Întors te așteaptă la Șezătoare cu activități gratuite de pictură pe sticlă, pe lemn, ceramică și creație etnografică, chiar dacă ești începător sau ceva mai priceput!

Pentru mai multe detalii, puteți accesa și:
Sursa informațiilor: comunicat de presă 
trimis de reprezentanții Coresi Brașov 
pe adresa noastră de e-mail

Așadar, săptămâna aceasta ai câteva motive în plus să mergi să vizitezi (dar și să cumperi câte ceva) la Coresi Shopping Resort Brașov!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă ai ceva de spus, adaugă un comentariu!