POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

joE AMANDINĂ cu aromă de rom

joE ISPITE Dezvăluite AMANDINĂ cu aromă de rom - Napolitane crocante cu cremă fină (80,5 %) de cacao și aromă de rom (0,3%) și foi de napolitană (19,5%) cu cacao - "în stil amandină"

cu aroma de rom
Pe scurt:
Acum vreo două-trei săptămâni am văzut un produs pe rafturi denumit jOE Amandină. Am stat și m-am gândit: nu cumva l-am mai văzut? Ei bine, nu-l mai văzusem și l-am achiziționat, iar acum îl încerc pentru prima dată. Sper să nu mă dezamăgească și să fie ceva ce mă va surprinde plăcut!
Caracteristici:
Miros: puternic de esență de rom și pot merge chiar într-acolo încât să vă zic că miroase chiar a amandină!
Gust: predomină aroma de rom, are gust și de amandină, dar și puțin de vanilie. Vafa are gust bun, dar nu pot defini exact gustul vafei. Per total un gust bun, dulce-amărui (mai mult dulce decât amar).
Culoare: neagră aproape complet
Cantitate: 42 grame
Ambalaj: nimic de obiectat, e cum trebuie să fie și ca la celelalte produse joe. Singura problemă: napolitana e disponibilă deocamdată doar la aceste pachețele mici.
Aspect: 5 bucăți cu 2 straturi groase de cremă și 3 foi de napolitane cu cacao. Nu e foarte groasă, e exact de dimensiunile celorlalte napolitane jOE.

Poze :

cu aroma de rom
cu aroma de rom
cu aroma de rom
cu aroma de rom
cu aroma de rom
cu aroma de rom
cu aroma de rom
Concluzie:
O napolitană crocantă, bună și care îmi place, deși nu ador de romul. Amandinele însă-mi plac. Seamănă foarte bine cu aroma de amandină și e puțin grețoasă ca și amandina. Mi se pare un produs bun la gust! Recomand măcar o încercare! Nu seamănă deloc cu ciocolatele Autentic ROM și nici cu ROM PRĂJITURĂ. Cert e că imită bine aroma de amandină și e ce scrie pe ambalaj, ce ne arată sugestia de prezentare (poza de pe ambalaj).
Nota9,80 și-mi motivez nota prin faptul că am mâncat napolitane mult mai bune; de exemplu Reese's. Are ceva (nu știu ce) care mă determină să n-o consider de nota 10+. Poate din cauză că n-are monoglutamat de sodiu să nu mi se pară de nota 10+. Poate o să-mi iau sare chinezească și o să torn pe ea să vedem apoi dacă va fi de 10+.
*conține ulei de palmier (poate da anumite alergii din câte știu), iar cei mai prietenoși cu natura să fie atenți aici. Chimicale nu prea văd să conțină

De unde am cumpărat jOE AMANDINĂ cu aromă de rom?
1. Carrefour, dar recomand să le căutați și-n celelalte hypermarket-uri care sigur le au mai ieftine (cora, Auchan, Kaufland, Selgros, METRO, Mega Image)!
Preț: aproximativ 1,3 lei bucata
Produs în: România
Producător: Nestle România
Site: nefuncțional; joe.ro

Îți place articolul? 
Test realizat în: 03 noiembrie 2014

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă ai ceva de spus, adaugă un comentariu!