POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

jOE Nestle ISPITE dezvăluite NEGRESĂ BROWNIE

jOE Nestle ISPITE dezvăluite NEGRESĂ BROWNIE - Napolitane crocante cu cremă fină (80,5%) de cacao și foi de napolitana (19,5%) cu cacao *în stil negresă

napolitana joe cu crema de cacao in stil negresa

Pe scurt:
Acum vreo două-trei săptămâni am văzut un produs pe rafturi denumit jOE Amandină. După el a apărut și jOE NEGRESĂ și am zis că trebuie s-o încerc. Despre jOE Amandină am mai vorbit și aici. Problema se pune și de această dată: chiar e aroma unei negrese? Ei bine, vom afla!
Caracteristici:
Miros: de brownies; miros exact ca acea prăjitură primola (erau mai demult niște biscuiți primola ca o prăjitură; erau în stil american)
Gust: amărui; are destul de multă cacao, dar e și dulce. Seamănă la gust mai mult cu napolitanele cu cremă de cacao și mai puțin de negresă. Cel mult seamănă la gust cu napolitanele Finetti STIX (din cauza cremei ce cam are acel gust) și cu gustul biscuiților OREO cu cremă de cacao. Mi se pare că seamănă la gust și cu cerealele chocapic.
Culoare: aceeași culoare neagră aproape complet
Cantitate: 180 grame și aproximativ 53 pătrățele (nu le-am numărat, dar cred că sunt atâtea)
Ambalaj: Nimic de obiectat. Aceasta se vinde doar la aceste pungi mari
Aspect: pătrățele cu două straturi groase de cremă și trei foi de napolitană cu cacao. Dimensiunea e cea de la toate produsele joe din pungile mai mari

Poze :

napolitana joe cu crema de cacao in stil negresa, ispite dezvaluite
napolitana joe cu crema de cacao in stil negresa, ispite dezvaluite
napolitana joe cu crema de cacao in stil negresa, ispite dezvaluite
napolitana joe cu crema de cacao in stil negresa, ispite dezvaluite
napolitana joe cu crema de cacao in stil negresa, ispite dezvaluite
napolitana joe cu crema de cacao in stil negresa, ispite dezvaluite
Concluzie:
Napolitane bune, mai puțin grețoasă ca și varianta amandină, dar la care doar mirosul e de brownies (care înseamnă tot negresă, dar există și negrese la cofetării ce arată altfel față de ce înțelegi în engleză când spui brownies). Gustul e aproape identic cu cel al napolitanelor vieneze Finetti STIX. Îmi plac, dar nu e chiar gust de negresă. Deci, într-un fel nu e chiar ce se specifică, însă pe verso e atrasă atenția că e în stil negresă (deci vor să încerce să imite aroma de negresă, dar nu prea le-a ieșit; defapt a ieșit un fel de Finetti STIX cu miros de negresă și ceva gust de OREO). Nu știu dacă îmi place mai mult față de cea de ieri, dar e bună și aceasta. Recomand!
Nota: 10. Deși nu mi se pare a fi chiar gust de negresă, napolitana are gust bun și nu e grețoasă. Astfel nu pot scădea din notă pentru faptul că nu e chiar ce se spune că are (gust de negresă).
*conține ulei de palmier (poate da anumite alergii din câte știu), iar cei mai prietenoși cu natura să fie atenți aici. Chimicale nu prea văd să conțină Nu găsesc nici scris faptul că are monoglutamat.

De unde am cumpărat napolitana jOE Nestle ISPITE dezvăluite NEGRESĂ BROWNIE?
1. Carrefour, dar recomand să le căutați și-n celelalte hypermarket-uri care sigur le au mai ieftine (cora, Auchan, Kaufland, Selgros, METRO, Mega Image)!
Preț: aproximativ 4,79 lei pachetul în 24 octombrie 2014 la Carrefour
Produs în: România
Producător: Nestle România
Site: nefuncțional; joe.ro

Îți place articolul? 
Test realizat în: 04 noiembrie 2014

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă ai ceva de spus, adaugă un comentariu!